Educare Logo

Centraal telefoonnummer
06-41240680
InloggenOVER EDUCARE     WERKWIJZE     BEHANDELING

Visie

Binnen de Positieve Gezondheid richt de Positieve psychologie zich op ‘de omstandigheden waaronder mensen kunnen komen tot een productief, zinvol en plezierig leven’. Zie ook dit artikel.

Als organisatie willen wij toegankelijk en overzichtelijk zijn zowel in onze specifieke, oplossingsgerichte manier van werken, als in onze professionaliteit, als zakelijk. Hierbij past het dat we de samenwerking en afstemming zoeken met collega’s van zorg, onderwijs en hulpverlening. Daarom zijn wij gehuisvest bij de fysiotherapie, logopedie, muziektherapie en hebben geregeld overleg met de huisartsen en POH GGZ in Havelte. Verder  werken we samen met diverse andere vaktherapeuten zoals een paardencoach, haptonoom, craniosacraal therapeut en klassiek homeopaat. Op deze manier is het mogelijk om met u snel en efficiënt de best passende oplossing voor de problemen van de cliënten te vinden.

‘We willen samen met u bereiken dat u, uw kind, uw gezin weer meer van elkaar en het leven kunnen genieten’.

De doelstellingen van de behandeling worden door u, eventueel samen met uw kind, bepaald in overleg met Mike. Op basis van zijn kennis en ervaring gaan we met u en/of uw kind in overleg welke behandelmethode en -vorm het beste bij uw wensen aansluit. We onderzoeken en behandelen we volgens vaste de meest actuele GGZ standaarden. Niet de richtlijn maar de mens staat voorop.

Onze zorg is dan ook primair op de kwaliteiten en kwetsbaarheden van onze cliënten toegespitst. Daarom schakelen we met u ook specialisten in als dit gewenst is.