Educare Logo

Centraal telefoonnummer
06-41240680
InloggenOVER EDUCARE     WERKWIJZE     BEHANDELING

Visie

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Vanuit deze holistische visie werken we samen in de natuur. De denkbeelden van de positieve psychologie kleuren de manier van mijn doen en laten.

Holistisch
Het holistisch werken vanuit de denkbeelden van de positieve psychologie betekent voor mij dat u of uw kind, uw gezin, centraal staan. Samen gaan we op zoek naar wat er al goed gaat binnen de verschillende levensgebieden.  Maar we kijken vooral ook naar ingesleten denk- en gedragspatronen. Herkennen en vooral erkennen wat lastig is waarna er weer beweging ontstaat. Zo komen we er samen achter waar uw kracht, of dat van uw kind, of uw gezin ligt. Zo wordt u en uw kind zich veel meer bewust van waar het in het leven écht om gaat. Daarbij werk is nauw samen met de natuur en alles wat zich daar aandient. Precies dat wat nodig is op het juiste moment.
Van hieruit nemen u en/of uw kind en gezinsleden de stappen die nodig zijn voor bewustwording en een evenwichtige ontplooiing.

Positieve gezondheid
Positieve Gezondheid is een manier om breder naar gezondheid te kijken. Kunt u zich bijvoorbeeld voldoende redden? Voelt u zich gelukkig of misschien juist eenzaam? En is er misschien zorg nodig of steun uit uw omgeving? Het gaat erom dat u zich gezond en energiek voelt, op de manier die bij u past.