Educare Logo

Centraal telefoonnummer
06-41240680
InloggenOVER EDUCARE     WERKWIJZE     BEHANDELING

Mindful parenting​

Na de training voel je je als ouder ondersteunt in je ouderschap, omdat je beter met ouderlijke stress om hebt leren gaan en niet in automatische patronen van reageren naar je kinderen te vervalt.

Een Mindful Parenting training bestaat uit acht groepsbijeenkomsten van 2 tot 3 uur, afhankelijk van de doelgroep, en een follow-up bijeenkomst, en wordt gegeven in groepen van acht ouders.

Doelgroep / klachten: Mindful Parenting trainingen zijn bedoeld voor klinische doelgroepen, dat wil zeggen ouders met psychische en/of chronische somatische problemen die de opvoeding in de weg staan en/of aan ouders met kinderen met psychische en/of chronische somatische problemen. De training is daarnaast geschikt voor ouder-kind relatieproblemen, voor ouders die de kwaliteit van hun opvoeding en interactie met hun kinderen en gezin willen verbeteren en voor ouders die beter met stress willen leren omgaan.

Mindful Parenting is voor ouders van kinderen van alle leeftijden, dus van baby’s tot volwassen kinderen. De kinderen worden niet in de training betrokken.