Educare Logo

Centraal telefoonnummer
06-41240680
InloggenOVER EDUCARE     WERKWIJZE     BEHANDELING

Minddistrict

Voor onze eHealth-modules maken wij gebruik van het aanbod van het eHealthplatform Minddistrict.

De modules, dagboeken en apps zoeken we altijd samen uit. Ze sluiten daardoor goed aan bij u en uw doelen. Heeft u zelf modules, apps of informatie gevonden? Leg het gerust voor aan uw behandelaar – we kijken dan samen of en hoe dit een plek kan krijgen binnen uw behandeling.
Met behulp van de modules is het mogelijk zelf te werken aan uw klachten door middel van onder andere oefeningen. Wij maken zowel gebruik van zelfhulpmodules als blended behandelmodules. Blended behandelmodules zijn een combinatie van face-to-face gesprekken en eHealthmodules.
In de modules wordt veel gebruik gemaakt van videomateriaal, waarbij zowel zorgverleners als cliënten aan het woord komen. Modules bestaan uit informatie, dagboeken, oefeningen en tests waarmee u zelf aan de slag kunt. Dit bevordert uw zelfmanagement. Het werken aan uw klachten kunt u met modules heel makkelijk in uw dagelijks leven implementeren. De modules kunt u doorlopen op de computer, laptop of smartphone. U kunt op deze manier zelf bepalen wanneer en waar u met eHealth aan de slag gaat.

Voor de volgende klachten zijn er modules beschikbaar:

En natuurlijk; als u niets met digitale therapie heeft, dan kunt u voor alleen face-to-face contacten al dan niet gecombineerd met groepssessies kiezen. Zie hiervoor onze behandelvormen.

Meer lezen