Educare Logo

Centraal telefoonnummer
06-41240680
InloggenOVER EDUCARE     WERKWIJZE     BEHANDELING

​“Wild Junior”

​“Wild Junior” is voor jongeren/jong volwassen (17-30 jaar)die (hoog)sensitief zijn en zichzelf willen ontwikkelen buiten de gebaande paden. Dit in combinatie met het programma “Voluit Leven” vanuit Educare. Mike van As en Marjolijn van Dieren begeleiden jou gedurende de periode dat je in de groep aan het werk bent. De wijsheid van de paarden zal tijdens “Wild Junior” constant aanwezig zijn, om te duiden wat belangrijk is voor jou in het hier en nu. Zij laten zien en voelen wat er losgelaten en omarmd mag worden.

Wild Junior – ervaar de kracht van de kudde –

“Wild” staat voor de rauwe en pure energie die in de natuur alom aanwezig is. Samen met de paarden, de honden en de elementen uit de natuur breng je balans tussen je hoofd, hart en gevoel. In een kleine groep ontdek je wat voor jou belangrijk is in dit leven.

Mike en Marjolijn helpen je zoeken naar je eigen identiteit. Je leert jezelf kennen vanuit verschillende invalshoeken. Zo begrijp je waarom je je voelt zoals je voelt en weet hoe je in elkaar zit. Je leert jouw speciale kwaliteiten kennen en gaat in je eigen kracht staan. Met hulp van de ander mag je jezelf ontmoeten. Je kunt je via de aanmeldpagina aanmelden. Details over het komende traject 2022-2023 vind je hier.

Dit is een reis voor jou.